Over Ons

Masterlijk Trainen & Begeleiden

 
 

Masterlijk Trainen & Begeleiden

Masterlijk Trainen & Begeleiden is een gecontracteerde zorgaanbieder in de provincie Friesland, en Noord – en Midden drenthe.

Masterlijk Trainen & Begeleiden is een kleinschalige organisatie die gespecialiseerd is in de (ambulante) begeleiding in trajecten waarbij er problemen zijn met betrekking tot de schoolgang van kinderen van 4 tot 21 jaar. Hiervoor hebben we verschillende trajecten ontwikkeld en kunnen we eventueel uitgebreidere trajecten coördineren.

Voor het ontvangen van de begeleiding is er een verwijzing van de huisarts, kinderarts, jeugdarts, gecertificeerde instelling of gebiedsteam nodig. Deze ondersteuning wordt vergoed via Zorg in Natura (ZIN). Daarnaast is eventuele ambulante ondersteuning ook mogelijk via PGB.

Wij werken binnen de provincie Friesland zowel als Hoofdaannemer als in onderaanneming van andere jeugdzorgorganisaties.

Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden via ons telefoonnummer of via aanmelden@trainen-begeleiden.nl

Wij zullen dan een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek.

 
 

Wachttijd

Masterlijk Onderwijs streeft ernaar om geen wachttijd te hebben of deze zo kort mogelijk te houden. De ervaring leert dat er al een start gemaakt kan worden bij toezegging van een beschikking. In principe gaat de wachttijd in wanneer de beschikking is afgegeven.

Mocht er een voor ons onacceptabel lange wachttijd zijn dan zullen wij doorverwijzen naar een andere zorgaanbieder.

Op dit moment hebben wij geen wachttijd.