Sociale vaardigheidstraining Tools4U

Vanaf eind-basisschoolleeftijd

 

Onderwijsprogramma’s, -trajecten en -opleiding

Soms heb je weleens moeite om aan je vrienden duidelijk te maken wat jij nou eigenlijk echt wilt, of vind je het moeilijk om nee te zeggen als je iets gevraagd wordt, en reageer je niet altijd even handig als je iets niet wilt. Dit kan lastige situaties opleveren voor vrienden, familie of andere mensen om je heen, maar ook voor jou zelf.

Masterlijk trainen & begeleiden biedt een training aan waarin je leert hoe je om kunt gaan met lastige situaties met andere mensen waarin je terecht kunt komen.

De training is laagdrempelig en praktisch. Tijdens de training heb je zelf ook inbreng. Je kunt ook werken aan doelen die je zelf wilt bereiken. Je gaat praktisch aan de slag met situaties die jij in je dagelijkse leven tegenkomt, en je leert hoe je deze situaties op een handige manier kunt oplossen.

Tools4u is een training die ontwikkeld is als justitiële gedragsinterventies om herhaling van delicten te voorkomen. Doel is het aanleren en vergroten van cognitieve en sociale vaardigheden.

Laagdrempelig

Jongere werkt zelf aan eigen doelen

Gecertificeerde trainers

 

 

De training wordt gegeven door gecertificeerde trainers die ieder jaar hun licentie bijhouden om deze training te mogen geven. Binnen het NJI (Nederlands Jeugd Instituut) is deze training erkend als goed onderbouwd.

Izaac de Vries

Leerkracht, trainer en trajectbegeleider