Over Ons

Masterlijk Trainen & Begeleiden

 

Izaac de Vries

Leerkracht, gedragsspecialist met ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen en jongeren met een vorm van autisme.

Na mijn opleiding aan de pedagogische academie ben ik werkzaam geweest als docent
in het regulier- en speciaal basisonderwijs, SO Cluster-2, SO Cluster-4 en VSO (binnen open en gesloten instellingen).

Mijn specialisatie ligt binnen het onderwijsadvies. Als onderwijsadviseur begeleid ik jongeren die om welke reden dan ook niet meer naar school gaan weer terug naar school. Dit doe ik vanuit structuur en vertrouwen. Veel inspiratie haal ik uit de visie van Célestin Freinet.

Naast mijn opleiding tot Master of Special Educational Needs (SEN) ben ik als docent geregistreerd binnen het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en als jeugd- en gezinsprofessional binnen Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Verder ben ik trainer binnen de door het NJI gecertificeerde gedragsinterventies Tools4U en Tools4School. Binnen het het vrijwillig kader ben ik geregistreerd als Agressie Regulatie Trainer (ART) en binnen het justitiële kader als Agressie Controle Trainer (TACt).

 

Ivar de Vries

Systeembegeleider, trajectbegeleider en sociaal agogisch werker met ruime ervaring in in de jeugd- en gezinshulpverlening.

Tijdens- en na mijn opleiding aan de sociale academie ben ik werkzaam geweest als jongerenwerker en buurtopbouwwerker in achterstandswijken. Later als coördinerend pedagogisch medewerker, coach en als hoofdinstructeur praktijkvaardigheden en docent in het hoger beroepsonderwijs.

Mijn specialisme ligt binnen de intensieve jeugd- en gezinshulpverlening. Naar mijn mening zijn er in elke situatie altijd mogelijkheden om weer verder te kunnen, juist ook wanneer het minder gaat. Ik help graag bij het vinden van deze mogelijkheden.

Naast mijn registraties als jeugd- en gezinsprofessional bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en sociaal agogisch werker bij Beroepsvereniging voor Professionals in Sociaal Werk (BPSW).

Verder ben ik vanuit de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezins Therapie (NVRG) geschoold als systeem therapeutisch werker.