Over Ons

Masterlijk Trainen & Begeleiden

 

Izaac de Vries

Leerkracht, gedragsspecialist met ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen en jongeren met een vorm van autisme.

Na mijn opleiding aan de pedagogische academie ben ik werkzaam geweest als docent
in het regulier- en speciaal basisonderwijs, SO Cluster-2, SO Cluster-4 en VSO (binnen open en gesloten instellingen).

Mijn specialisme ligt binnen het onderwijsadvies. Als onderwijsadviseur begeleid ik jongeren die om welke reden dan ook niet meer naar school gaan weer terug naar school. Dit doe ik vanuit structuur en vertrouwen. Veel inspiratie haal ik uit de visie van Célestin Freinet.

Naast mijn opleiding tot Master of Special Educational Needs (SEN) ben ik als docent geregistreerd binnen het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Als jeugd- en gezinsprofessional ben ik geregistreerd binnen Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Verder ben ik trainer binnen de door het NJI gecertificeerde gedragsinterventies Tools4U en Tools4School. Binnen het vrijwillig kader ben ik geregistreerd als Agressie Regulatie Trainer (ART) en binnen het justitiële kader als Agressie Controle Trainer (TACt).

 

Ivar de Vries

Systeembegeleider, trajectbegeleider en sociaal agogisch werker met ruime ervaring binnen de jeugd- en gezinshulpverlening.

Tijdens- en na mijn opleiding aan de sociale academie ben ik werkzaam geweest als jongerenwerker en buurtopbouwwerker in achterstandswijken. Later binnen de intensieve jeugdhulpverlening als coördinerend pedagogisch medewerker, netwerkcoach, ouderbegeleider, intern traject begeleider, praktijkbegeleider en schoolloopbaanbegeleider. In het hoger beroepsonderwijs ben ik binnen verschillende sociale opleidingen werkzaam geweest als docent en hoofdinstructeur praktijkvaardigheden.

Mijn specialisme ligt binnen de intensieve jeugd- en gezinshulpverlening. Naar mijn mening zijn er in elke situatie altijd mogelijkheden om weer verder te kunnen, juist ook wanneer het even of al een langere tijd minder gaat. Ik help graag bij het vinden van deze mogelijkheden.

Naast mijn registraties als jeugd- en gezinsprofessional bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en sociaal agogisch werker bij Beroepsvereniging voor Professionals in Sociaal Werk (BPSW) ben ik vanuit de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezins Therapie (NVRG) geschoold als systeem therapeutisch werker.